Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμανουέλ Μακρόν ~ Εμανουέλ Μακρόν: Εύκολη νίκη, δύσκολη προεδρία - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Εμανουέλ Μακρόν ~ Εμανουέλ Μακρόν: Εύκολη νίκη, δύσκολη προεδρία - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Τον εμανουέλ μακρόν χαστούκισε την τρίτη ένας νεαρός, φωνάζοντας μάλιστα το φιλομοναρχικό σύνθημα «montjoie saint denis!», κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή ντρομ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc.

Ο Εμανουέλ Μακρόν υπερασπίζεται μαθήτρια που επιτέθηκε στο Ισλάμ: Η βλασφημία δεν είναι έγκλημα ...
Ο Εμανουέλ Μακρόν υπερασπίζεται μαθήτρια που επιτέθηκε στο Ισλάμ: Η βλασφημία δεν είναι έγκλημα ... from www.iefimerida.gr
Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Τον εμανουέλ μακρόν χαστούκισε την τρίτη ένας νεαρός, φωνάζοντας μάλιστα το φιλομοναρχικό σύνθημα «montjoie saint denis!», κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή ντρομ. Πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν, κατά την επίσκεψη του στην drome. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Σοκ προκαλεί το βίντεο όπου ο πρόεδρος της γαλλίας, εμανουέλ μακρόν, τρώει χαστούκι από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλική πόλη, ντρομ.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν περιέγραψε το χαστούκι που δέχθηκε από άνδρα στη διάρκεια επίσκεψής του σε πόλη της νότιας γαλλίας ως ένα «μεμονωμένο περιστατικό». Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν, κατά την επίσκεψη του στην drome. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche!

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν, κατά την επίσκεψη του στην drome. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ.

Εμανουέλ Μακρόν: Δεν είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε συνολική συμφωνία για το Brexit μέχρι το τέλος ...
Εμανουέλ Μακρόν: Δεν είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε συνολική συμφωνία για το Brexit μέχρι το τέλος ... from eleftheriaonline.gr
Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι.

Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της.

Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν περιέγραψε το χαστούκι που δέχθηκε από άνδρα στη διάρκεια επίσκεψής του σε πόλη της νότιας γαλλίας ως ένα «μεμονωμένο περιστατικό». Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc.

Ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν περιέγραψε το χαστούκι που δέχθηκε από άνδρα στη διάρκεια επίσκεψής του σε πόλη της νότιας γαλλίας ως ένα «μεμονωμένο περιστατικό». Τον εμανουέλ μακρόν χαστούκισε την τρίτη ένας νεαρός, φωνάζοντας μάλιστα το φιλομοναρχικό σύνθημα «montjoie saint denis!», κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή ντρομ. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Εμανουέλ Μακρόν: Ο σύγχρονος Ναπολέων στο τιμόνι της Γαλλίας!
Εμανουέλ Μακρόν: Ο σύγχρονος Ναπολέων στο τιμόνι της Γαλλίας! from www.newsit.gr
Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη.

Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν περιέγραψε το χαστούκι που δέχθηκε από άνδρα στη διάρκεια επίσκεψής του σε πόλη της νότιας γαλλίας ως ένα «μεμονωμένο περιστατικό». Σοκ προκαλεί το βίντεο όπου ο πρόεδρος της γαλλίας, εμανουέλ μακρόν, τρώει χαστούκι από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλική πόλη, ντρομ. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς.

Post a Comment for "Εμανουέλ Μακρόν ~ Εμανουέλ Μακρόν: Εύκολη νίκη, δύσκολη προεδρία - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online"